Lista jesenjih favorita by Va Vana

U HEJ! broj 74 možete da pročitate intervju sa YouTube zvezdom Vanjom Veljić , koju svi znate kao Va Vanu. U magazinu smo se fokusirali na lepotu i predstavili Vanjine omiljenje proizvode i otkrili beauty tajne, a sada vam predstavljamo Va Vanine jesenje favorite.

Knjiga Vanilla sky

Ovu Zoraninu knjigu sam pročitala još krajem leta i veoma mi se dopala. Odlična je i za opuštanje od mnogih obaveza u ovim jesenjim danima, pa je preporučujem svima koji žele da se malo odmore od lektire. Sama priča će možda biti najinteresantnija mojim vršnjakinjama, iako ne znam da li je Zorana zamislila kao knjigu za tinejdžere. Znam koliko se prašine podiglo kad je izdala svoj prvi roman i zato stvarno želim da podržim svoju koleginicu. I čekam sledeću knjigu sa nestrpljenjem.

Kafić Boutique

Svi moji drugari znaju da je moj omiljeni kafić Boutique i kad god idem u grad možete me tamo sresti. Moderan, sa dobrom hranom i slatkišima i veoma prijatnom atmosferom, lagano ulazi na listu mojih jesenjih favorita. Da još malo zadržimo sunce sedeći u prelepoj bašti u dobrom društvu.

Domaći ledeni čaj

Mnogo volim da isprobavam nove stvari i nove ukuse, a omiljeno piće mi domaći ledeni čaj i sviđa mi se to što svaki lokal pravi neke svoje kombinacije ukusa. Tako da sam nedavno probala kombinaciju nane, limunade i šumskog voća i to mi se mnogo dopalo. Da ne govorim o tome da ga možete napraviti i sami kod kuće ako želite, pa možda baš to bude tema nekog mog sledećeg videa, ko zna.

Svrati na kafu. 😉 #boutiquecaferestaurant #boutiquetrojka

A post shared by Boutique Trojka (@boutique_cafe_restaurant) on

Pasta Alfredo

Ja sam bik u horoskopu i kao pravi predstavnik svog znaka veliki sam hedonista. Volim dobro da jedem, a mogu da kažem da je titulu omiljenog jela meseca što se mene tiče ponela Alfredo pasta koju naručujem u kafiću Boutique.

Prirodni piling za ruke

Vremenske prilike mogu isušiti kožu na rukama i učiniti je grubom. Da bih to sprečila periodično uradim mali piling kako bih podstakla cirkulaciju u dlanovima i skinula mrtve ćelije kože. Kao što već znate ja veoma cenim prirodne preparate, a većinu sastojka koji su mi potrebni imam kod kuće. Za to odlučno može poslužiti mešavina šećera i maslinovog ulja koju nanesete na dlanove i masirate kružnim pokretima, a zatim isperete mlakom vodom. Nakon toga na ruke nanesete kremu.

Igram sa kapicama

Šta god da obučem za ove jesenje dane, pa bilo to i nešto veoma jednostavno poput duksa i farmerki što obično nosim u školu, svoj pečat stavljam dodajući detalje. Ovaj period godine daje mi priliku da se igram sa kapicama, a trenutno moja omiljena je siva kapica Sinsay sa natpisom „Still bored“, iako sa kapicama nikad nije dosadno i veoma su cool.

Omiljena serija

Kad se u velikom stilu prošetam gradom i konačno dođem kući, obično pogledam neku epizodu omiljene serije na internetu – recimo Game of thrones i nakon tako prvedenog dana zaspim kao beba, a svi znamo da je san veoma važan za lepotu. Zato dovoljno spavajte, sanjajte i naravno pratite svoje snove!

Foto: Luka Rapajić i Stefan Tomašević/ATAImages

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.