Lista pesama One Directiona za koje su trebali da budu snimljeni spotovi

Momci iz One Directiona su proveli zajedno pet godina praveći albume koji su nam promenili živote. I iako imaju mnogo dobrih zajedničkih pesama, na svakom albumu postoji barem jedna koja je trebala da bude singl. Nažalost, nismo mogli da uključimo baš sve pesme za koje su trebali da budu snimljeni spotovi, ali evo nekoliko njih:

Clouds

„Clouds” je neverovatna pesma kojom su momci otvorili turneju On The Road Again 2015. godine. Pesma je sa njihovog četvrtog studijskog albuma, „Four”.

Hey Angel

„Hey Angel” je sa njihovog petog albuma, „Made In The A.M.” i jedna od pesama koja nas stalno vraća da slušamo CD.

Little White Lies

Ova pesma je taaako dobra! Definitivno jedna od najboljih sa njihovog trećeg albuma, „Midnight Memories”. Čisto pop zlato, rekli bismo mi.

Through The Dark

Hteli smo da izaberemo po jednu pesmu sa svakog albuma, ali „Midnight Memories” je takav album da sa njega ipak moramo da stavimo još jednu.

Everything About You

Kao da su vekovi prošli od njihovog prvog albuma, „Up All Night”, a mi definitivno mislimo da je „Everything About You” trebala da dobije svoj spot. Njihov prvi album je imao prilično pop melodiju, pa je ove pesme lako pomešati sa njihovom poslednjom muzikom.

Alive

Još jedna pesma sa fenomenalnog „Midnight Memories”. Ova pesma čak mnogo bolje zvuči kada je uživo izvedena.

One Direction je i dalje na pauzi. Nadamo se da će se uskoro ponovo sastati i praviti još bolju muziku.

Priredila: Nikoleta Jovičić

Foto: Menart/Sony Music

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.