“Little Mix” otkrile kome su upućeni stihovi pesme “Shout Out to My Ex”

Kad god Perrie Edwards iz grupe “Little Mix” zapeva svoju deonicu iz pesme “Shout Out to My Ex“, fanovi su ubeđeni da se ona tada obraća Zaynu Maliku, koji ju je ostavio, a o tome svedoči i slučaj kada ga je jedan momak na njihovom nastupu u Nemačkoj, izvređao o čemu možete da pročitate OVDE.

Devojke iz ove grupe su možda i zbog toga odlučile da progovore i otkriju kome je zapravo upućena ta pesma. Možda ćete se razočarati, ali nije nekadašnjem članu 1D!

Samo smo htele da napišemo pesmu u kojoj bi svako na svetu mogao da se pronađe. Svako je imao nekog lošeg bivšeg, a mi verujemo da ova pesma osnažuje ljude. Tera te da pomisliš “Meni to ne treba” – rekla je Jesy Nelson u ime grupe, dok su gostovale u emisiji “The Today Show”.

PAŽNJA, PAŽNJA: Poklanjamo jedan CD grupe “Little Mix”, a da biste učestvovali u ovoj nagradnoj igri, napišite nam kako se vi nosite sa raskidom. Odgovore šaljite na mail hej@color.rs sa naznakom “za CD” i ne zaboravite da nam napišete ime i prezime, adresu i broj telefona.

Izvor: Teen Vogue
Foto: Getty Images

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.