Lorde predstavlja remiks pesme “Homemade Dynamite” na kom gostuju Khalid, Post Malone i SZA!

“Homemade Dynamite” je remiks pesme koja se našla na novom albumu “Melodrama”, a koji je izašao nešto ranije tokom ove godine. “Melodrama” nasleđuje njen izuzetno uspešan debitantski album “Pure Heroine” iz 2013. godine kada je, tada šesnaestogodišnja, Lorde predstavila svoj debitantski singl “Royals”, koji je proputovao svet i radijske liste singlova. “Prvi album sam napravila kada sam imala 16 godina i on je prodrmao moj svet pre nego što sam bila u mogućnosti da legalno kupim pivo. Preko noći sam počela da letim svuda.  Čula sam svoje pevanje u supermarketima, toaletima… Moji najveći idoli su hteli da pričaju sa mnom ili čak da mi ogule kožu sa vrata i popiju me živu“. – rekla je Lorde o iskustvu sa prethodnim albumom.

U međuvremenu, Lorde je preuzela i ulogu muzičkog koordinatora i kuratora muzike za film “Igre Gladi – Sjaj Slobode” na kome su gostovali Stromae, Haim, Tove Lo i drugi…

Preuzmi, slušaj i dodaj aktuelni album “Melodrama” na svoje plejliste.

Pesma “Homemade Dynamite Remix (feat. Khalid, Post Malone & SZA)” je dostupan u Srbiji putem servisa Deezer i Google Play.

Foto: Universal Music Serbia

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.