MAC Aaliyah kolekcija stiže sutra!

Za one koji prate beauty brend MAC linija Aaliyah x MAC nije iznenađenje jer je MAC već lanisrao kolekciju inspiriranu legendarnim umetnicima. Pre dve godine izbacili su kolekciju inspiriranu legendarnom pevačicom Selenom Quintanillanom koja se rasprodala u rekordnom roku.

Novom kolekcijom MAC odaje počast neprežaljenoj R&B legendi Aaliyah. Kolekcija se sastoji od ruževa, olovaka i sjajeva za usne, senki za oči i bronzera, a sve u intenzivnim crvenim, zemljanim i nude te sasvim zagasitim, dramatičnim tonovima. Zanimljivost je i da proizvodi nose nazive pesama legendarne pevačice kao što su “Try Again”, “Baby Girl” i “1 in a Million”.

Kolekcija je najavljena još u avgustu 2017. godine, prvi sneak peek imali smo prilike da vidimo u aprilu ove godine, da bi poslednjih dana napokon ugledala svetlo u MAC radnjama širom sveta. Proizvodi u kolekciji nisu slučajnost, jer su inspirirani beauty lookom kakav je Aaliyah najviše volela da nosi, ali i samim MAC proizvodima koje je obožavala. To su redom olovke i ruževi za usne, sjajila, paleta sjenila i bronzer, a sve u intenzivnim crvenim, zemljanim i nude te sasvim zagasitim, dramatičnim tonovima.

Kolekcija zasta izgleda sjajno, a od sutra (18.jula) konačno je dostupna i u MAC prodajnim mestima u Beogradu (tržni centar Ušće) i Novom Sadu (Modene 1-3).

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.