Marčelo se druži sa fanovima u Vršcu, Novom Sadu, Nišu i Subotici

Jedan od naših najzanimljivijih i najpopularnijih savremenih prozaista Marko Šelić Marčelo predstaviće svoj novi roman “Higijena nesećanja” i družiti se sa čitaocima u petak, 7. jula u 19 sati u Udruženju “Tačka susretanja” u Vršcu. Na promociji će govoriti i i pisac Pavle Zelić.

U romanu “Higijena nesećanja”, Marko Šelić nastavlja tamo gde je stao s “Rubikovom stolicom”. Ovo je druga knjiga u trilogiji “Malterego”, koju kao urednik potpisuje Dejan Stojiljković.

Potpisivanje novog romana “Higijena nesećanja” i druženje sa čitaocima zakazano je i u Novom Sadu, Nišu i Subotici:
8. jula u 17 sati – Delfi knjižara Jovan Jovanović Zmaj Novi Sad;
15. jula u 19 sati – Delfi knjižara Stop Shop Niš;
29. jula u 19 sati – Delfi knjižara Shoppi Park Subotica.

U romanu “Higijena nesećanja”, petoro mladih, ogorčenih ljudi suočeno je s mefistovskom ponudom zagonetnog čoveka koji nudi izlaz iz beznađa, ali po cenu odustajanja od svega u šta veruju.

Ovo je knjiga koja, kroz vremenske skokove, pripoveda o očevima, o ličnom i kolektivnom (ne)sećanju, o pokušaju da se u nasilnim traumama nađe smisao. Iznad svega: o izgubljenom prijateljstvu koje iznova niče iz krhotina.

Roman “Higijena nesećanja” možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.