Marcus i Martinus baš uživaju u Beogradu!

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama Marcus i Martinus uživaju u svojoj prvoj poseti Beogradu, te smo sigurni da će nam se vraćati tokom svake sledeće turneje!

Sinoć su posle intervjua koje su dali srpskim medijima, rešili da probaju srpske specijalitet i nećemo reći ništa više sem pogledajte slike.

Momci su  prošetali i kroz TC Uščć, gde se nekoliko MMera fotkalo da njima te ih ovom prilikom pozivamo da nam pošalju slike! A onda su otišli da se odmore, jer je valjalo poraniti na RTS 1 gde su gostovali u jutarnjem programu.

Kao što možete videti na snimku, momci su pričali o današnjem koncertu, izveli su jednu pesmu a na kraju je pušten i spot! Nadamo se da će ovo gostovanje  pomoći da još fanova danas dođe na koncert!

A još  sinoć smo znali da će momci igrati fudbal i u Beogradu, a verujemo da ih je poseta Marakani iznenadila!

Awwww💜 @marcusandmartinus @sonymusicnorway

A post shared by Marcus&Martinus🇹🇷 (@mactinusteamturkey) on

Stigli su Marcus i Martinus da obiđu i centar grada, a kako je u samoj blizni Trga republike Balkan Tube Space tamo su ih dočekali naši youtuberi.

 

Who’s coming tonight? 🌟

A post shared by Lea Stankovic 👑✨💖 (@lastankovic) on

Ekipa HEJ! još malo kreće na koncert, jer treba prvo da upoznamo ekipu koja je osvojila m&g karte i da zabeležimo trenutke kada se upoznaju sa Marcusom i Martinusom. Verujemo da se i vi spremate, jer koncert počinje za nešto više od 4 sata!

A kako je bilo na meet and greatu, koncertu i šta  su nam sve momci rekli tokom intervjua saznaćete u HEJ! 79.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

1 Comment

  1. Iako nisam bila na koncertu sa drugaricom,nismo se toliko požalile što su svi skoro bili tamoo…Veliki kiss od mene… 🙂

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.