Marcus i Martinus uživali tokom boravka u Beogradu – igrali fudbal na terenima FK Crvena zvezda

Znamo koliko Marcus i Martinus vole fudbal, pa tako tokom turneje, uvek kad im obaveze dozvole, vole da posete lokalne klubove. Isto se desilo u Srbiji proši put kad su samo svratili do Marakane,  a sada su zahvaljujući ogromnom razumevanju fudbalskog kluba Crvena zvezda, momci doživeli nešto neverovatno!

 

Za razliku od drugih poseta klubovima koje se svode na treninge daleko od očiju javnosti, na Zvezdinim terenima igrao se pravi fudbal, u kome su osim momaka učestvovali i talentovani omladinci i omladinke Zvezde, mlade zvezde Mila Antonović, Ana Lazarević i Jelena Kosara, ali i MMeri! Da sve bude još bolje, na tribinama je sve vreme bilo dvestotinak MMera koji su pružali podršku momcima, iako su oni bili na suprotstavljenim stranama!

Jasno vam je da je ovo bila sjajna zabava za sve prisutne, palo je nekih desetak golova za 20 minuta, što je zaista za svaku pohvalu. Videli smo fenomenalan lob Ane Lazarević, nekoliko golova Marcusa i Martinusa ali i lepe poteze MMerke Ivane iz Svilajnca koja je asistirala pri nekim golovima. Omiljeni blizanci su više puta protrčali blizu MMerki koje su dizale neviđenu buku, a devojke koje su bile na terenu imale su nešto što je mnogo bolje od svakog meet and greeta!

Ekipe Famoze i HEJ!-a su dale sve od sebe da se ova utkamica odigra i verujemo da će svima koji su tog dana bili na kompleksu stadiona Rajko Mitić ovaj dan dugo ostati u pamćenju.

Sa momcima smo pričali o utiscima dan posle utakmice i koncerta i imali samo reči hvale za sve što smo im priredili.

Još jednom, beskonačnu zahvalnost svi dugujemo FK Crvena zvezda koja je imala strpljenja i želje da uradi nešto ovak, a uskoro na njihovom YouTube kanalu Zvezda kids možete očekivati vrlo zanimljive videe sa ove utakmice! Do tad, uživajte u fotkama!

Izvor: Famoza.net

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.