Margot Robbie će igrati Barbie!

Uskoro nam u bioskope stiže Margot Robbie i to ni manje ni više nego u ulozi Barbie, zvanično je potvrđeno.

Izvori su potrvdili da je zvanično da se snima film u kome će oživeti Barbie. Velika kompanija igračaka Mattel se udružila sa Warner Brosom za prvo ekranizovanje legendarne Barbie lutke. Film će producirati LuckyChap Entertainment, na čelu sa Margotinim mužem, Tomom Ackerleyom i njegovim filmskim partnerom, Josey McNamara.

U izjavi koju je skoro dala novinarima, dvadesetosmogodišnja glumica kaže:

„Jako sam uzbuđena što ću igrati Barbie jer ona promoviše samopouzdanje, radoznalost i dobro komunikaciju koja će pomoći deci da pronađu sami sebe. U svojoj 60 godina dugoj karijeri, Barbie lutke su uspele da pomognu devojčicama da se zamisle u svim ulogama, od prelepih princeza pa sve do moćnih predsednika. Počastvovana sam što ću biti deo ovog projekta koji će imati jako pozitivan uticaj na decu i uopšte i na ljude širom sveta.”

Iz Warner Bros. Pictured Group, medijima se obratio Toby Emmerich: – Ovaj projekat je jedna fenomenalna saradnja sa Ynon i Mattel Filmsom. A Margot je svakako idealna glumica za ovu ulogu koja će svetu na pravi način dočarati Barbie.

Ynon Kreiz, direktor Mattela je rekao ovim povodom: – Barbie je jedan od najpoznatijih brendova u svetu i jako nam je drago što sada možemo da sarađujemo sa Warner Bros. Pictures i sa Margot Robbie koja će oživeti Barbie po prvi put. Jako nam je drago da radimo sa ovakvim profesionalcima i da usput pričamo priče o najdragocenijim brendovima. Pokušavamo da predstavimo moć Mattel kompanije na što bolji način.’’

Margot je dobila ulogu nakon neuspešne saradnje sa Amy Schumer, koja je trebala da se dogodi još 2017.-te. Nekoliko meseci kasnije šuškalo se da će Anne Hathaway preuzeti ulogu.

Amyina verzija filma je pričala priču o nesavršenoj Barbie, koja je izbačena iz sveta u kom nije bila dovoljno dobra. Godinama unazad, ova plavokosa lutka je voljena od strane i mlađih i stariji – ali poslednjih nekoliko godina stalno dobija kritike na račun promovisanja savršenosti i potenciranja nerealnog i nezdravog tela mladim ljudima.

Premijera filma se zakazuje za maj 2020. Ono što još uvek nije razjašnjeno je kako će film izgledati sa Margot u njemu.

Prirdila: Nikoleta Jovičić

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.