Marija nas vodi iza kulisa njenog spota za hit singl ’’Louder Than A Drum“!

Marija Žeželj predstavlja atmosferu na setu njenog najnovijeg spota za hit singl “Louder Than A Drum”!

Iza režije i koncepta stoji Kosta Đuraković, i u spotu posmatramo kako nas Marija pušta u svoj svet uz još šest ženskih likova, u različitim životnim dobima (od devojčice do bake), koji predstavljaju njeno odrastanje i napredak do sada, kao i onaj koji joj tek sledi.

Iza kulisa, Marija se otvara o inicijalnoj ideji koja je pokrenula ovaj projekat, ali o značenju koje spot i pesma nose za nju. Ona navodi da je učestvovala u pisanju pesme, kao i da su su stihovi uticali na narativ spota. Stvaranje vizuelne kohezije između kostima i scenografije je takođe bilo od velike važnosti za kreiranje sanjivog pastelnog sveta o kojem Marija razmišlja. Osim Marije, o spotu pričaju i režiser Kosta Đuraković, stilista Vladimir Gašić, producentkinja Vanja Lozanović i makeup artist Ena Jović. Marija takođe priča i o atmosferi na setu, a i o različitim ženama koje su učestvovale.

Behind The Scenes za “Louder Than A Drum“ je osmislila, snimila i montirala Anja Turanski.

“Louder Than A Drum” je živahna plesna pop numera koja govori o raznolikom rasponu situacija u kojima se Marija svakodnevno nalazi, i priča priču njenog razvoja iz tinejdžerke u mladu i nezavisnu ženu. Spot funkcioniše kao savršena vizuelna reprezentacija poruke koju “Louder Than A Drum” nosi, i Marija pokazuje stranu sebe koja i maštovita i zrela.

Singl “Louder Than A Drum” je u Srbiji dostupan u digitalnom obliku preko servisa Deezer i Google Play.

Foto: Anja Turanski

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.