Marija Žeželj na listi 100 najlepših žena po izboru Independent Criticsa

Srpska pevačica, manekenka, youtube zvezda i miljenica tinejdžerki, Marija Žeželj našla se na listi 100 najlepših žena sveta koju je objavio Independent Critics.

Za one koji ne znaju, a verujemo da je većina hejovaca u ovoj grupi, Independent Critics već 28 godina objavljuje listu najlepših žena sveta te na taj način predstavljaju standarde lepote širom sveta.

Tim koji stoji iza ovog projekta naglašava da oni ne biraju isključivo najpoznatije poznate ličnosti, niti se fokusiraju na seksepilna tela.

Želja im je da javnost upoznaju sa posebnim lepoticama koje poseduju eleganciju, gracioznost, ali i strast koja izbija iz njih.

Tako se na prvom mestu ove liste našla glumica Liza Soberano, koja je prema mišljenju žirija najlepše lice sveta, a odmah je prati Thylane Blondeau, francuska manekenka koju je javnost upoznala pre 10 godina kada je proglašena za najlepšu devojčicu sveta. Na trećem mestu našla se tajvanska pevačica, Chou Tzu-yu .

Među velikim zvezdama, poput glumica Emme Wattson i Chloë Grace Moretz, pevačice Zare Larsson i Selena Gomez, našla se i srpska tinejdžerka, Marija Žeželj koja je zauzela 80. mesto.

Iza Marije su se našle zvezde poput Shay Mitchell i Care Delevingne, koja je verovali ili ne zauzela 100. mesto.

Priznaćete da joj je ova 2017. godina bila za Mariju neverovatno uspešna, a sigurni smo da će u 2018. pokoriti svet!

Izvor: hellomagazin.rs

Foto: Universal Muisc Serbia

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.