Marija Žeželj održaće 15. juna u atrijumu BIG FASHION centra prvi live Q&A i meet&greet za fanove

Najveća tinejdž zvezda na ovim prostorima, Marija Žeželj, održaće u petak, 15. juna, od 18 časova u atrijumu BIG FASHION centra, prvi live Q&A i meet&greet za svoje fanove.

Omiljena Youtube i Instagram zvezda družiće se sa svojim pratiocima koji će uživo moći da dobiju odgovre na pitanja, a koja će prethodno imati prilike da joj postave ispod specijalnog posta koji će u četvrtak uveče, 14. juna, biti objavljen na Instagram profilu BIG FASHION centra.

-Veoma se radujem druženju sa mojom publikom i što će na ovaj način imati priliku bolje da me upoznaju i po prvi put saznaju neke zanimljive informacije o meni- rekla je Marija Žeželj.

Nakon dela u kom će Marija uživo odgovarati na pitanja svojih pratilaca sa društvenih mreža, svi prisutni imaće priliku i da se fotografišu sa njom i dobiju autogram.

Ova talentovana mlada devojka, pored toga što je izuzetno popularna na mrežama, može da se pohvali i uspešnom modeling karijerom, kao i svojim muzičkim umećem. Marija je do sada objavila dve pesme pod nazivom “Dance like nobody’s watching” i “Lounder than a drum”, a kako najavljuje uskoro izlazi i treća.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.