Marija Žeželj sa prvim muzičkim spotom za nepunih 7 dana broji više od 3 miliona pregleda i “trenduje” u regionu i Zapadnoj Evropi!

Može se neskromno reći da je Marija svetu podarila pesmu leta – za manje od nedelju dana od objavljivanja, spot za “Dance Like Nobody’s Watching“ pregledan je više od 3,3 miliona puta, a lajkovalo ga je preko 100.000 ljudi. Nalazila se na samim vrhovima trending lista na YouTube-u kako u Srbiji, regionu, ali i među top 50 u Nemačkoj, Švajcarskoj, Švedskoj, Austriji i dr.

Sve ove brojke vrtoglavo rastu iz minuta u minut, a više od 75.000 ljudi, koliko ih je trenutno pretplaćeno na MarijaVEVO kanal, očekuje da vidi kako će se Marijina muzička karijera dalje odvijati. Sudeći po količini ostavljenih komentara i celokupnom uspehu koji je singl ostvario za ovako kratko vreme, uz “Dance Like Nobody’s Watching“ će se sigurno plesati celog leta.

Pored svih pohvala koje stižu za singl, čak je i Hrvatska pop zvezda Severina na svom instagramu objavila deo Marijinog spota i dodala “Ona je sve ono što sam htjela biti kad sam bila mala“.

Singl “Dance Like Nobody’s Watching” je dosupan u Srbiji, regionu i širom sveta – http://Marija.lnk.to/DLNW

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.