Martina Stoessel otkrila kada se zaljubila u svog sadašnjeg dečka! (VIDEO)

Martina Stoessel gostovala je nedavno u veoma popularnoj argentinskoj TV emisiji “Almorzando con Mirtha Legrand” gde je otvoreno pričala o svom dečku, španskom manekenu Pepe Barrosu, zvezdi njenog spota “Great Escape” i otkrila kako je izgledao njihov prvi susret.

Sreli smo se na snimanju mog prvog spota. On je sedeo, a ja sam došla da ga pozdravim i bila sam jako nervozna. Kada sam nervozna onda samo pričam bez prestanka, kao mašina – priznala je Tini.

Ona je dodala da je Pepe bio veoma tih i stidljiv na snimanju, zato što nije znao nikog, ali i pun poštovanja prema njoj, što je izgleda jako uticalo da se ona zaljubi u njega. Njih dvoje su u vezi od maja koju održavaju na daljinu s obzirom na to da pepe živi u Los Anđelesu. Ipak, sudeći po tome da su jedno drugo upoznali i sa roditeljima, izgleda im dobro ide!

Ako razumete španski jezik, pogledajte gostovanje Martine Stoessel u pomenutoj emisiji.

Poklanjamo dva CD-a Martine Stoessel onima koji nam napišu da li je više vole kao glumicu ili pevačicu i zašto, pa to pošalju na mail hej@color.rs sa naznakom “Za CD Martine Stoessel” (Ne zaboravite da napišete ime i prezime, adresu i kontakt telefon)

Dobitnike ćemo objaviti na Facebook stranici sutra 2. decembra.

Foto: Getty Images

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.