VEČERAS IZNENAĐENJE ZA FANOVE: Metallica objavila deseti album

Metallica je danas objavila dugo očekivano deseto studijsko izdanje “Hardwired…To Self-Destruct”!

Novo izdanje je snimano u Kaliforniji, a produkcijski ga potpisuju Greg Fidelman, James Hetfield i Lars Ulrich. Fidelman je sa Metallicom već sarađivao na albumu “Death Magnetic” iz 2008. godine.

Album “Hardwired…To Self-Destruct” je prvo studijsko izdanje Metallice od 2008. godine i albuma “Death Magnetic”, a prethodno su objavljene tri pesme – “Hardwired”, “Moth Into Flame” i “Atlas, Rise!“, koje autorski potpisuju James Hetfield i Lars Ulrich. Novo izdanje u fizičkom, ali i digitalnom deluxe izdanju dolazi na čak 3 CD-a, a sadrži autorske pesme, ali i obrade pesama “Remember Tomorrow” Iron Maidenaa, ili pak “When A Blind Man Cries” Deep Purple-a.

Metallica se trenutno nalazi na svetskoj “WorldWired” turneji, a povodom objave novog studijskog izdanja, danas 18. novembra, u 22h bend će uživo prenositi svoj nastup direktno iz The House of Vans u Londonu. Prenos uživo će biti dostupan putem zvanične web stranice benda metallica.com ali i njihovog YouTube kanala – MetallicaTV.

Metallica je svoje muzičko putovanje započela davne 1981. godine, a za osnivanje benda su zaslužni James Hetfield i Lars Ulrich. Od tada pa do danas, Metallica je postala jedan od najuticajnijih bendova u istoriji, kao i jedan od komercijalno najuspešnijih bendova.

Za tri pomenute pesme sa albuma, Metallica je objavila i video spotove, na kojima možemo da vidimo kako je album nastajao. Povodom objave novog izdanja Metallica će objaviti video spotove za sve pesme sa albuma, koji će biti dostupni na njihovom zvaničnom sajtu.

Album “Hardwired…To Self-Destruct” je digitalno dostupan u Srbiji preko muzičkih servisa Google Play i Deezer.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.