Mila Kunis otkriva zašto nema profile na društvenim mrežama

Holivudska glumica Mila Kunis, jedna je od retkih slavnih osoba koja nema svoj profil na društvenim mrežama. U najnovijem intervjuu, koji je dala za američki magazin Cosmopolitan, Mila je otkrila i razloge zašto je to tako.

Zvezda serije “Vesele sedamdesete” Mila Kunis, priznala je da se divi svom suprugu Ashtonu Kutcheru koji se tako dobro snalazi na društvenim mrežama, ali za nju je, rekla je kroz smeh, prekasno.

– Zakasnila sam na taj voz. Sećam se da mi je u jednom trenutku moja tadašnja cimerka rekla: ‘Znaš, postoji ta stvar koja se zove Facebook’, a ja nisam imala pojma šta je to. Ko će’pokovati’ nekoga? Pa to je prečudno! – rekla je Mila i dodala:

– A onda smo se Ashton i ja ponovno susreli, počeli smo da pričamo i zbliži smo se. On je oduvek razmišljao unapred, posebno kada je reč o društvenim mrežama čiji je prvobitni smisao da povezuje ljude.

Nastavljajući razgovor o društvenim mrežama, Mila Kunis je priznala kako joj je neverovatno kako su se stvari na internetu promenile.

– Zaokret je bio ružan jer je postalo važno jedino ko će biti najglasniji, najagresivniji i najnegativniji. To više nije zabavna igra.

Osim o internetu i društvenim mrežama, Mila je otkrila kako ne čita nikakve novinske tekstove napisane o njoj. Kako je rekla, i dok je napisane neistine nasmeju, ‘iz cipela su je znali izbaciti’ tračevi kako se rastaje, da je trudna, ali i ostale stvari koje su unele nemir u njenu porodicu.

– U principu, ja ne znam šta se piše o meni, osim onoga da sam barem jednom godišnje trudna i isto toliko puta se rastajem s Ashtonom. To mogu da pročitam na naslovnim strana magazina koje vidim dok sam u šoping. Ono što meni smeta je što se zbog svega napisanog uznemire moji roditelji i dedovi i bake – rekla je Mila i dodala:

– Kada sam bila trudna tabloidi su na naslovnoj strani objavili moju fotografiju i napisali kako sam završila na hitnom prijemu u bolnici. Ne mogu vam opisati količinu stresa kroz koju je moja porodica prošla zbog svega napisanog.

Izvor: tportal.hr

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.