Miley Cyrus i Liam Hemsworth čekaju prvo dete?!

Miley Cyrus i Liam Hemsworth godinama pune naslovne strane magazina širom sveta.

Najpre su bili omiljeni ljubavni par, nakon što su se upoznali na snimanju filma “The Last Song”, zatim omiljeni verenici, ali onda je došlo do raskida tokom 2012. godine…

U tom periodu, Miley je postigla neverovatan uspeh albumom “Bangerz”, ali i kontraverznim spotom za „Wrecking Ball“, posvećenom upravo Liamu.

Dve godine kasnije, Miley i Liam ponovo su postali omiljeni ljubavni par, ali su momentalno obnovili i veridbu, ovog puta bez pritiska da se što pre venčaju.

Trenutno, internetom kruže glasine da njih dvoje čekaju prvo dete, a povod za to su fotografije koje svedoče o tome da je Miley posetila radnju sa stvarima za bebe i počela sa kupovinom stvari.

Kako niko u njihovoj familiji nije u skorije vreme dobio bebu, što bi opravdalo Mileynu posetu ovoj radnji u LA-u, ostaje nam da pretpostavimo kako će se upravo Miley i Liam oprobati kao roditelji u skorije vreme!

Mada, ovo bi mogla biti i taktika za privlačenje pažnje medija, s obzirom da Miley ubrzo planira da započne promociju novog albuma…

Autor: Milica Stanojević

Foto: Getty Images/Guliver

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.