Miley Cyrus se ne stidi svoje “Hannah Montana” prošlosti

Bivša zvezda Disney kanala, Miley Cyrus, nikada se nije ustručavala da bude ono što jeste, kao ni od toga da stoji iza svega što je učinila u prošlosti. Zapravo, Miley je prilično ponosna na svoje “Hannah Montana” dane!

– Ono što mnogi ne znaju jeste da je jedna druga devojka prva dobila ulogu. Čak su i pilot epizodu snimili sa njom, ali im se na kraju nije dopala. Obožavam to što sam bila Hannah Montana! Upravo o tom periodu govorim i na svom poslednjem albumu u pesmi “Younger Now” – otkrila je Miley.

Takođe, tokom gostovanja u emisiji CBS Sunday Morning, ona je odgovorila i na pitanje zbog čega smatra da su svi toliko zavoleli Montanin lik:

– Verovatno zbog toga što im se činila toliko realnom, a to je zato što sam JA bila ispod fasade. Ljudi su zavoleli Hannah zato što sam JA obožavala da je glumim. Pored toga, nikada neću moći da zaboravim numere koje sam snimila – “Life’s what you make it, so let’s make it rock!”

Kako je Miley sada definitivno spremna da prihvati svoju prošlost, srećna je zbog svega što je postigla:

– Ponosna sam na svaki delić Miley koji sam prikazala tokom karijere. Nikada neću pokušavati da pobegnem od svoje 11-godišnje verzije ili one kada sam bila Hannah. Presrećna sam što je sve to bilo deo mog života. Ne plašim se onoga što sam nekada bila, ali niko ne može ostati isti za ceo život.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.