Milica Perović Leni: Uvek više cenim ručno napravljene poklone

Proćaskali smo sa Milicom Perović Leni o Deda Mraz, novogodišnjem makeupu, poklonima…I evo šta je sve otkrila našoj novinarki Milici Stanojević…

Da li si kao mala verovala u Deda Mraza i jesi li mu ikada napisala pismo?
Mislim da i dan danas postoji deo mene koji veruje u Deku. Kada sam bila mala, pisala sam mu pisma, a nakon toga sam ih spaljivala u starom šporetu na drva. U jednom filmu sam gledala da dim iz odžaka postane magičan i da na taj način želje dođu do Deda Mraza.

Koji ti je omiljeni kupovni novogodišnji slatkiš, a koji najradije praviš sama kod kuće?
Najviše volim novogodišnji keks sa karamelom i cimetom, a što se domaćih kolača tiče, obožavam medeno srce!

Kako je izgledao doček Nove godine koji će ti zauvek ostati u posebnom sećanju?
To je bio period kada smo Aleksa i ja počeli da se zabavljamo. Taj doček je bio jako romantičan i čaroban. Spojili smo društva, prisustvovali smo Aleksinoj svirci i nakon toga smo svi otišli u hotel i nastavili sa zabavom. U jedinoj sobi koja je bila slobodna za Aleksu i mene nalazio se krevetac, pa smo se slatko ismejali.

Kako bi izgledao tvoj savršeni zimski dan na otvorenom?
Volim klasiku. Tople čizme, pravljenje sneška i anđela u snegu. Nisam ljubitelj grudvanja, smotana sam za to. Nakon toga ćebence i topla čokolada. Uživam u posmatranju pahulja dok sedim u toplom.

Imaš li neki poseban makeup stil koji voliš da nosiš isključivo tokom novogodišnjih praznika?
Obožavam šljokice! Mada, uvek se trudim da to bude diskretno. Preferimam svetliji ten tokom zimskih dana, maskaru i mat verzije ruževa. Volim prirodan izgled.

Možeš li da uputiš savet našem čitateljkama kako da pripreme najbolji mogući outfit za proslavu Nove godine?
Pristojnost je uvek u modi, to je savet broj jedan. Ne mogu preporučiti ništa konkretno, ali mogu reći da je najvažnije da se ta kombinacija vama dopada, da u vama budi samopouzdanje. Tada svako zrači, a to je najvažnije. Takođe, i sa malim budžetom možete izgledati sjajno. Samo budite snalažljive i kreativne!

Da li više ceniš kupljenje ili DIY poklone?
Uvek više cenim ručno napravljene poklone.

Imaš li već sada ideju kakvim ćeš poklonima ili posebnim trenucima usrećiti svoje najdraže uoči novogodišnjih i božićnih praznika?
Bila sam u Nemačkoj ovih dana. Iskoristila sam gigantske popuste i svakom od najdražih sam poklonila komad odeće za koji sam znala da priželjkuju. Što se Akija tiče, ne smem ništa da odam, želim da ga iznenadim. Da nije bilo ovih popusta, verovatno bih svakome napravila nešto.

Kako izgleda uobičajeno zimsko veče u tvom domu?
Večera koju Aleksa i ja zajedno pripremimo, sedenje uz upaljene lampice na jelki i obavezno igranje jamba. Svako veče se takmičimo. U pozadini uvek ide neka lagana, prraznična muzika.

Koji su ti omiljeni novogodišnji filmovi i pesmice?
Sagu “Harry Potter” oduvek ubrajam u novogodišnje filmove, ona mi je najdraža. A pored toga, ovih dana uključim TV, prebacim na kanal Diva i pogledam po dva, tri božićna filma.

Čitaš li neku knjigu ovih dana?
Čitam knjigu pod nazivom “Šta da očekujete kada čekate bebu”. Uživam u zimi i pripremam se za novu fazu mog života. 🙂

Foto: Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.