Millie Bobby Brown će glumiti sestru Sherlocka Holmesa

Mlada glumačka zvezda Millie Bobby Brown, glavna glumica u seriji “Stranger Things”, dobila je još jednu veliku ulogu koja će joj sigurno doneti još veću slavu, a reč je o filmskom serijalu koji se temelji na romanima “Enola Holmes Mysteries”.

Naime, dok se priprema za treću sezonu megapopularne serije “Stranger Things”, 13-godišnjakinja je potpisala ugovor s produkcijskom kućom Legendary Entertainment prema kojem će igrati glavnu ulogu u adaptaciji serije romana spisateljice Nancy Springer.

Radnja ove serije donosi priču o 14-godišnjoj sestri pozatog detektiva Sherlocka Holmesa, Enoli Holmes, koja istražuje nekoliko slučajeva nestalih osoba, uključujući i nestanak njene majke. Međutim, mlada zvezda ne samo da će glumiti u seriji, već će biti i deo produkcije.

Pored glavne uloge u “Enola Holmes Mysteries”, Millie ćemo iduće godine imati priliku gledati i u “Godzilla: King of Monsters”.

Millie je mlada nada kojoj kritičari predviđaju mega uspešnu budućnost. Ona već sad vredi oko tri miliona dolara po filmu, a ova cifra bi se trebala povećati kad ona napuni 16 godina.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.