Mlađa sestra Demi Lovato iskreno piše povodom Deminog 26. rođendana

Ovog ponedeljka, Demi Lovato napunila je 26 godina, a ove godine njen rođendan dodatno je poseban ljudima širom sveta.

Nakon skoro smrtonosnog povratka narkoticima, Demi se našla u bolnici u vrlo kritičnom stanju, ali kada se ono stabilizovalo dobrovoljno je prebačena u rehabilitacioni centar.

Trenutno, svi se nadaju da će se Demi ponovo oporaviti, a među njima je i Madison De La Garza – njena mlađa sestra, koja je na Instagramu podelila sledeće reči:

„Današnji dan mogao je biti najgori u mom životu, ali sam ga umesto toga provela zahvaljujući Bogu, divnim doktorima, Deminom timu i ljudima širom sveta koji su pružili podršku – da nije bilo ovih ljudi moja sestra više ne bi bila sa nama.

Volela bih da svi mogu da vide male, slatke stvari koje Demi radi… Na primer to što joj se pomere nozdrve svaki put kada izgovori određene reči ili kako se igra sa mojom kosom kada ne mogu da zaspim… Takve stvari čine se malim, ali bez njih moja sestra ne bi bila to što jeste.

Ona nije pevačica, poznata ličnost ili ono u šta su je pretvorili mediji – ona je ćerka, prijateljica, velika sestra. Neverovatno sam zahvalna što i ove godine mogu da joj čestitam rođendan.“

today could have been one of the worst days of my life, but instead i get to spend it thanking God, the incredible doctors, demi’s team, and everyone across the world who offered their support – without all of these people i wouldn’t have my big sister anymore. i’ve been thinking about how i wish that everyone could see the silly little things that she does, like how her nostrils move when she says certain words and when she brushes my hair behind my ear when i’m trying to sleep, because those are the things i’m thankful for today. they seem so small, but those little things make up my sister – not a singer, not a celebrity, and definitely not what she’s been described as in the media – she’s a daughter, a friend, and my big sister… and i am so, so thankful that i can tell her happy birthday. #happybirthdaydemi ❤

A post shared by Madison De La Garza (@maddelagarza) on

Priredila: Milica Stanojević

Foto: Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.