MOŽETE DA IZAĐETE IZ “ZADRUGE” , ALI NE I DA IZAĐETE IZ “ZADRUGE” : Panda i Kendi vode gledaoce kroz najsmešnije momente u “Zadruzi” u emisiji “Pitam za druga” !

U želji da se mladi vrate televiziji koju su zamenili društvenim mrežama, ali i da se trendi, novim i interesantnim sadržajem zadrži postojeća publika, nastala je RED TV: televizija koju su stvorili nosioci internet generacije. Od 3. oktobra počela je sa radom RED TV – televizija koja okuplja mlade, talentovane ljude, koji su mahom već ostvareni, i zele svojom nadarenošću da donesu drugačiju formu TV zabave na koju smo navikli.

Jedna od upečatljivih emisija na RED TV-u sigurno je dvočasovna emisija “Pitam za druga” koja gledaoce vodi kroz najzanimljivija dešavanja u “Zadruzi“. Emisiju vode Stefan Milošević – Panda i Stefan Kandić – Kendi, kroz dva sata programa gde se šale i predstavljaju učesnike rijalitija onako kako ih gledaoci zaista vide, a ne kako bi oni želeli da ih vidimo.

Oni su dva radio voditelja – jedan sa facom za TV, a drugi sa facom za možda i ne. Jedan iz Crne gore, mada i Panda je poprilično lenj. Bivši zapaženi učesnici rijaliti formata “Zadruga”. Obojica beskrajno šarmantni i duhoviti, što niski muškarci i moraju biti – kažu oni, a mi ćemo publici prepustiti da li se slažu sa drugim delom opisa, jer njihov šarm i duhovitost gotovo je neosporiv. Tu su za sve vas koji ne gledate rijaliti, ali dobro znate ko je Lepi Mića, za sve koji ne prate i nisu fanovi, ali drže stranu Mariji ili Miljani Kulić, kao i za sve koji citiraju izjave Zorice Marković. Znači bukvalno za sve. Jer čovek može da izađe iz “Zadruge”, ali ne i da izađe iz “Zadruge”!

Emisija “Pitam za druga” na RED TV-u i Redportal.rs bavi se fenomenom rijalitija na satiričan i humorističan način i vode gledaoce kroz najzanimljivija dešavanja u “Zadruzi“. WOW! Kako ovo zvuči ozbiljno…Neka, i treba barem nešto da bude ozbiljno kada već oni nisu. Česti gosti im prave društvo u komentarisanju sadašnjih i bivših zadrugara, a sve u cilju zabave i humora bez namere da se iko uvredi ili omalovaži. U pregledu dana Stefan i Stefan prelaze kroz najaktuelnije klipove, smešne videe, naslove sa portala Pink.rs i vaše mimove koje im možete slati na njihove instagram profile, ali i instagram profil RED televizije. Gledaocima preporučuju da pomno prate emisiju, kao i da se jave da komentarišu, ali i da učestvuju u kvizu “Pitam za druga” u kom se Bore Satane, pardon, bore za vredne nagrade.

Sve ono što vas kao ne zanima, niste stigli da vidite, ili jednostavno niste imali vremena da sedite ispred televizora 24h – videćete kod njih, zato ne propuštajte emisiju “Pitam za druga” na RED TV-u!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.