Na koji deo tela Sara Jo posebno obraća pažnju dok trenira

Popularna pop pevačica Sara Jo, prepoznatljiva po sjajnom glasu, nedavno je napunila 25 godina. Baš na dan rođendana bila je deo photo shooting-a za jedan poznati sportski brend, pa smo iskoristili priliku da sa njom porazgovaramo o tome kako održava vitku liniju, na kojoj joj mnoge devojke mogu pozavideti.

– Još od osnovne škole bavim se različitim sportovima. Moja prva ljubav bio je ples, a nakon toga sam se oprobala i u drugim disciplinama, tako da sam sigurna da je pored genetike i zdrave ishrane, za moj izgled ‘kriv’ i redovan trening. U poslednjih par godina okrenula sam se CrossFitu u kome baš uživam – otkrila je mlada zvezda.

Kako kaže, prijaju joj intenzivniji treninzi koji, istina, ponekad mogu da budu naporni.

– Sve je stvar dobre organizacije i jake volje. Često se desi da nemam mnogo vremena za trening zbog brojnih obaveza, ali se uvek trudim da istreniram makar pola sata, 45 minuta. Sigurna sam da svako od nas može da odvoji par sati nedeljno i posveti se sebi. I to kako iz nekih fizičkih razloga, tako i iz zdravstvenih. Ja odradim jedan trening i znam da sam radila na kondiciji, ali i na nekoj rasterćenosti i unutrašnjoj sreći – kaže Sara.

Baš zato što smatra da su zdravlje i briga o sebi veoma važni u životu svake žene, Sara Jovanović će u subotu, 17. novembra, biti deo jednog zanimljivog događaja, posvećenom upravo devojkama.

– Radujem se trećem trening danu za žene u Kluzu, na adresi Masarikova 4. Ove godine događaj nosi naziv Three Ways To Create, a iskusni treneri i joga majstori tog dana vodiće zainteresovane dame kroz fizičke aktivnosti tokom više od 20 besplatnih treninga joge, pilatesa, kik boksa i spininga, u periodu između 10 i 18.30 časova. Devojke mogu same da izaberu između treninga različitih intenziteta, dok ja ovog puta biram kik-boks, ističe ona.

Ova uzbudljiva manifestacija tokom prethodne dve godine okupila je više od 1000 učesnica, koje su se, uz savete vrhunskih instruktora, upoznale sa trendovima u vežbanju. Kako je broj mesta na treninzima ograničen, obavezna je prijava, najkasnije do 15. novembra do 20 časova putem linka.

– Volim da primetim rezultate nakon vežbanja i najsrećnija sam kad te rezultate vidim upravo na stomaku. To je deo tela na koji posebno obraćam pažnu. Tako će biti i ove subote. Radujem se da isprobam neku novu vežbu koju ću i kasnije nastaviti da primenjujem – otkrila je popularna Sara Jo.

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.