Na nastupu pre predoziranja Demi zaboravila stihove svoje pesme

Demi Lovato je u nedelju imala nastup na California Mid-State Fairu, gde se dogodilo nešto što njeni fanovi više ne smatraju slučajnošću.
Demi je usred izvođenja pesme Sober, kojom je otkrila da se vratila drogama nakon šest godina čistoće, stala jer je, kako je rekla, zaboravila stihove. To je tada odmah priznala fanovima u publici uz blagi osmeh, na što je dobila njihovu podršku uz aplauz.

Međutim, nakon njenog predoziranja zbog čega je završila u bolnici, obožavatelji su primetili da su stihovi s kojima je Demi te večeri imala problema bili: “I’m sorry that I’m here again, I promise I’ll get help”, odnosno: “Žao mi je što sam opet tu, obećavam da ću potražiti pomoć.”

Ipak, ima i onih koji su stali na stranu pevačice te tvrde da je to zaista bila samo slučajnost. “Ona zaboravi reči na barem jednoj pesmi tijekom svakog koncerta”, “Zaboravila je ekstremno mnogo stihova pesama”, pišu neki.

Podsećamo, Demi je hitno hospitalizovana u utorak prepodne zbog predoziranja. Bolničari su je našli bez svesti. Zasad se sumnja na predoziranje heroinom, ali neki izvori bliski njoj tvrde da je reč o drugom opijatu.

Ona bolničarima, nakon što je došla svesti, nije htela da kaže koju je drogu koristila, a u kući nisu pronađeni nikakvi ilegalni opijati.

Pevačica se godinama borila s zavisnošću. Bila je ovisna o kokainu i alkoholu, a provela je neko vreme i na rehabilitaciji.

Često je govorila o zlostavljanju koje je proživela u detinjstvu te o poremećajima u ishrani s kojima se također borila godinama. Demi je kroz intervjue otkrila i da boluje od bipolarnog poremećaja te da je znala da se samopovređuje.

Foto: Rui M Leal/WENN.com

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.