Najbolji i najhumaniji muzički događaj godine: Ariana Grande održala emotivni koncert uz pomoć kolega (video)

Ariana Grande vratila se sinoć, 4. juna, u Mančester gde je održala humanitarni koncert One Love Manchester u spomen žrtvama terorističkog napada koji se desio 22. maja.

Na emotivnom nastupu Ari je pevala sa velikim zvezdama kao što su Marcus Mumford, Miley Cyrus, Justin Bieber, Katy Perry, Chris Martin, Little Mix i mnogim drugim koji su zajedno sa njom sakupili novac za porodice stradalih – cifra je došla do fantastičnih devet miliona!

Ariana je bila toliko emotivna kroz ceo događaj da često nije bila u stanju da završi pesmu.

– Volim vas mnogo, mnogo. Hvala vam što ste došli zajedno i što ste tako puni ljubavi, snažni i ujedinjeni. Volim vas mnogo i mislim da je ovaj tip zajedništava koji pokazujete, lek koji je svetu sada potreban – rekla je Ariana.

Ari je priznala da su promenili celu set listu pesama koje je spremila za nastup, jer joj je mama žrtve Olivie Campbell rekla da bi njena ćerka volela da čuje samo njene hitove i pevačica je želela da ispuni njenu želju.

Jedan od najupečatljivijih trenutaka sa jučerašnjeg koncerta jeste kada je Ari uz malu pomoć kolega otpevala One Last Time u čast svih žrtava, kao i njen nastup sa Miley Cyrus. One su pevale Don’t Dream It’s Over dok su grlile jedna drugu.

Miley Cyrus and Ariana Grande – Don’t Dream It’s Over

Robbie Williams -Strong

Wings – Little Mix

My Everything – Parrs Wood High School Choir ft. Ariana Grande

Part of Me – Katy Perry

Where Is The Love? – Black Eyed Peas ft. Ariana Grande

Don’t Look Back in Anger – Coldplay ft. Ariana Grande

Live Forever – Liam Gallagher ft. Chris Martin

One Last Time – Ariana Grande

Foto Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.