Natalija Paunović piše o Nini Dobrev

Rođena je 1989. godine u Bugarskoj. Zbog posla, njeni roditelji su se preselili u Kanadu, a ona je postala jedna od omiljenijih tinejdžerskih glumačkih zvezda. Pogađate? Da, u pitanju je Nina Dobrev.

Još u ranom detinjstvu, pokazala želju za javnim nastupom. U početku se javnosti predstavljala različitim plesnim tačkama, sve dok u njen život nije ušla gluma.

Prvu značajniju ulogu ostvarila je u seriji ,, Degrasi’’ u kojem je učestvovala sa pevačem Drejkom. Nakon ove uloge, želela je da se posveti fakultetu, ali u to vreme dobija glavnu ulogu u popularnoj seriji ,, Vampirski dnevnici’’ i manju ulogu u seriji ,, Originals’’.

Milionska gledanost, neobična priča, kao i njen talenat i lepota, doprineli su brojnim drugim ulogama i svetskoj slavi. Dok je tumačila lik Elene u Vampirskim dnevnicima, imala je uloge u filmovima ,, The Wolf Flover’’ i komediji,, Let’s be cops’’.

Posle šeste sezone napustila je Vampirske dnevnike, jer je htela da se posveti filmskoj karijeri. Kao produkt te odluke, usledili su mnogi projekti, a najnoviji i najpopularniji jeste film ,, XXX: The return of Xander Cage’’

Zbog slave koju je stekla u proteklih par godina, imali smo priliku da saznamo dosta o Nininom životu, a najzanimljivija, svakako je bila veza sa glumcem i kolegom Ijanom Somerhalderom, koji sa njom glumi jednu od glavnih uloga u Vampirskim dnevnicima.

Po prirodi je avanturista, voli da putuje i u svom javnom predstavljanju zrači pozitivnom energijom i dobrotom, što je i osvojilo srca njenih mnogobrojnih fanova.

Na opšte oduševljenje publike, pojaviće se u poslednjoj epizodi ,, Vampirskih dnevnika’’ prisetivši sve gledaoce na sam početak ove serije, čiji će se uspeh još dugo pamtiti.

Nadamo se da ćemo imati priliku da još dugo uživamo u njenom radu, kao i da će ova mlada glumica ostaviti značajan trag u svetskoj kinematografiji.

Tekst: Natalija Paunović

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.