Ne može da dođe sebi: Skrhana Ariana odletela nazad kući! (foto)

Ariana Grande vratila se sinoć kući u SAD nakon stravične eksplozije koja se desila u ponedeljak veče na njenom koncertu u Mančesteru, a koja je odnela 22 života.

Ari je fotografisana nakon što je sletela na aerodrom u Floridi gde su je sačekali zabrinuti Arianatore i dečko Mac Miller kome se odmah bacila u zagrljaj.

– Mac je sačekao Arianu po izlasku iz aviona. Izgledala je izbezumljeno i kao da je neprestano plakala. Čim ju je ugledao Mac je nije puštao iz zagraljaja, a onda su zajedno sa pevačicinom mamom ušli u kola i otišli – rekao je izvor za People, dok je drugi, blizak pevačici, dodao:

– To je toliko tužno. Ona voli svoje fanove. Skrhana je i očajna kao što i predpostavljate. I dalje ne može da veruje da se sve to desilo. Sada samo želi da bude sa svojim najbližima i porodicom.

Očekivano, Ari je stopirala svoju turneju po Evropi – u Engleskoj, Belgiji, Poljskoj, Nemačkoj i Švajcarskoj.

Kako pišu strani mediji, Ari ni ne razmišlja sada o turneji i  dalje je “histerična” i potpuno “slomljena” zbog tragedije koja se desila. U javnosti će se pojaviti tek kada bude “emotivno spremna”.

Ona je kontaktirala porodice nastradalih kako bi im iskazala svoje iskreneno saučešće, ali i kako bi im ponuda da plati troškove sahrane.

– Oplakujemo živote dece i njihovih voljenih zbog od ovog kukavičkog čina. Molite se za žrtve, njihove porodice i sve one koji su pogođeni ovom stravom – rekao je Arianin menadžer.

Foto: Getty Images/Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.