Niall Horan najavljuje debi album “Flicker” – dostupan u digitalnoj pretprodaji!

Niall Horan, muzičar koji je stekao svetsku slavu kao član benda “One Direction”, najavljuje album “Flicker” još jednim singlom u nizu!

Krajem prošle godine, Niall je obradovao svoje fanove debitantskim singlom “This Town” čime je potvrdio da će krenuti solo putem, te je bilo samo pitanje vremena kada će stići i prvi album.

Debitantski album ovog talentovanog momka je inspirisan legendarnim rock bendovima kao što su Fleetwood Mac i The Eagles.

– Kada god bih uzeo gitaru i krenuo da sviram, uhvatio bih sebe kako potpuno prirodno sviram te akorde stvarajući folk sa pop elementima – iskren je Niall.

Album sadrži 10 pesama, a neke od njih kao što su “This Town” i “Slow Hands” smo već imali prilike da čujemo. Kada je reč o ostalim pesmama, defintivno se izdvaja singl “Seeing Blind” na kom će Niallu društvo praviti Maren Morris.

“Too Much To Ask” je poslednji singl u nizu koji je predstavljen, a predstavljen je zajedno sa interesantnim pratećim spotom u kom Niall odlazi u potragu za davno izgubljenom srodnom dušom.

Naruči unapred album “Flicker”

Zajedno sa novim albumom, Niall Horan je najavio i Flicker World Tour 2018 svetsku turneju koja počinje u Sjedinjenim Američkim Državama, a zanimljivo je da će svako ko rezerviše svoje mesto dobiti i fizičku kopiju albuma.

Album izlazi 20. oktobra, a trenutno je dostupan u pretprodaji.

Album “Flicker” u Srbiji možete naručiti unapred preko servisa Google Play.

Foto: Splash News

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.