Niall Horan nagovestio povratak “One Direction”

during afternoon fourball matches of the 2016 Ryder Cup at Hazeltine National Golf Club on October 1, 2016 in Chaska, Minnesota.

Glasine koje već neko vreme kruže o navodnom povratku benda “One Direction” podgrejao je  i nekadašnji član Niall Horan u intervjuu koji je dao magazinu “Mirror”. On je rekao da će se njih četvorica ujediniti ponovo i da bi bilo “blesavo” da to ne učine.

Govoreći o tome, on je izjavio da su mnogi potcenjivali njihov bend, smatrajući ih još jednim boy bendom koji je više atrakcija, nego što su stvarni muzičari.

Ljudi misle “Evo ih, još jedni fabrički proizvedeni momci koji ni ne pišu svoje pesme”, ali greše svi koji tako misle – bio je iskren Niall.

On je priznao da je njegov boravak u “One Direction” mnogo uticao na njegovu solo karijeru, kao i da ovaj bend nije dobio dovoljno priznanja za svoj kraeativni potencijal.

Mi mu verujemo na reč, samo se pitamo da li tako misli i Zayn Malik, koji je u poslednje vreme pričao drugačiju priču od ove i govorio kako je zažalio što je bio njihov član.

Foto: Getty Images

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.