Nick Jonas zaprosio Priyanku Chopru!

Glumica Priyanka Chopra i pevač Nick Jonas odlučili su da naprave ozbiljan korak nakon nekoliko meseci ljubavne veze i verili su se na 36. rođendan atraktivne Indijke.

Kako prenose strani mediji, 25-godišnji Nick ovo važno pitanje 11 godina starijoj Priyanki Chopri postavio na zajedničkom putovanju u Londonu.

Oni su Priyankin rođendan proslavili s Nickovim bratom Joe Jonasom i njegovom devojkom Sophie Turner, zjezdom serije “Game Of Thrones”.

Ako je verovati pričama Nick je navodno zatvorio Tiffany prodavnicu u New Yorku kako bi pronašao pravi prsten za svoju izabranicu.

Informaciju o veridbi slavnog para potvrdio je biši saradnik indijske glumice na svom Twitter profilu.

Priyanka i Nick se još nisu oglasili, a fanovi očekuju prve fotografije sa romatičnog čina na društvenim mrežama.

Mesecima se šuškalo kako su njih dvoje zajedno, a glumica i pevač tek nedavno su potvrdili kako su zajedno kada su otišli u Mumbai da posete Priyankinu mamu.

Dodatnu potvrdu Nick je ostavio na svom Instagramu kada je objavio kratki video Priyanke uz zaljubljeni emotikon i jednostavni opis “Ona”.


Nick je pre Priyanke bio u vezi s manekenkama Olivijom Culpo i Georgi Fowler te glumicom Kate Hudson. Priyanka je jedna od najplaćenijih zvezda u Indiji i mnogi je smatraju jednom od najlepših žena na svetu.

Foto: Getty Imagse

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.