NICKELODEON HALO AWARDS 2016: Jason Derulo i još neke velike zvezde nastupaju na dodeli ovih nagrada

Jason Derulo, Hailee Steinfeld, Zedd, Alessia Cara i Daya pojaviće se na dodeli Nickelodeon HALO Awards 2016, koja će se održati 27. novembra u Njujorku, a prenosiće je kanali Nickelodeon, TeenNick and Nicktoons. Na ovom jednosatnom muzičkom spektaklu nastupiće i JoJo Siwa, kao i Jake Miller i Jacob Whiteside, zvezde popularnih Nickelodeon serija “Tandermenovi” i “Škola roka“.

performs onstage during the 2016 Nickelodeon HALO Awards at Basketball City - Pier 36 - South Street on November 11, 2016 in New York City.

HALO (“Helping and Leading Others”)  je nagrada koja se specijalno dodeljuje u čast mladih  koji “menjaju svet” kroz vođenje i pomaganje drugima. Ovogodišnji dobitnici su:

Grace Callwood (12), kojoj je sa sedam godina dijagnostifikovan kancer, a ona je nakon oporavka od hemioterapije, svoju brendiranu odeću poklonila dvema devojčicama koje su baš tih dana izgubile sve u požaru;

Jonas Corona (13), koji je počeo da pomaže beskućnicima kada je na ulici sreo jednog koji je bio njegovih godina;

Lillian Pravda (16), koja je nakon nekoliko operacija katarakte saznala da nisu sva deca, kojima je potrebna neka pomoć oftalmologa, u stanju i da je prime, pa je počela da im pomaže;

Chris Suggs (16), koji je osnovao organizaciju za angažovanje mladih na različite poslove, kako bi se smanjila narastajuća stopa kriminala.

performs onstage during 2016 Nickelodeon HALO Awards at Basketball City - Pier 36 - South Street on November 11, 2016 in New York City.

Foto:image.net/haloawards2016

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.