Nicki Minaj glavna zvezda H&M Holiday filma

H&M sa zadovoljstvom najavljuje da su glavni glumci u filmu za Holiday kampanju pevačica Nicki Minaj, Jesse Williams i John Torturro. Film koji je režirao Johan Renck govori o paralelnom svetu iz mašte prepunom nezaboravnih likova i univerzalnoj poruci o tome kako treba da vodimo brigu jedni o drugima.

Klasična bajka ispričana na moderan način u centru pažnje ima hrabru devojčicu koja prati Deda Mrazovog zlog brata kako bi spasila praznike od njegovog sebičluka. Nicki Minaj glumi devojčicinu mamu kao i predivnu vilu, Jesse Williams se pojavljuje kao otac i natprirodno biće, dok John Torturro igra i Deda Mraza i njegovog zlog brata.

– Film mi se jako dopada zbog njegove snažne poruke. Sviđa mi se kako devojčica na kraju postaje pobednik koji živi u svima nama. To je ta uvek prisutna magija tokom praznika – izjavila je Nicki Minaj.

– Uzbudljivo je videti kako naše praznične kreacije oživljavaju zajedno sa inspirativnim i talentovanim ljudima. Definitivno su dodali još magije u film i nadamo se da će se i našim dragim kupcima svideti način na koji će biti predstavljena praznična kolekcija u H&M prodavnicama – rekla je Pernilla Wohlfahrt , glavna dizajnerka i kreativna direktorka u H&M-u.

Veliki izbor praznične mode za celu porodicu kao i odabrani komadi iz filma biće dostupni od 9. novembra u H&M prodavnicama.

Donosimo vam tizer za film, a celu verziju Holiday filma pogledajte 28. novembra na hm.com.

Foto: H&M promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.