Novi roman Marka Šelića Marčela i druženje sa čitaocima 28. juna

Marko Šelić Marčelo pripremio je novi roman za čitaoce “Higijena nesećanja” i nastavlja tamo gde je stao s “Rubikovom stolicom”. Ovo je druga knjiga u trilogiji “Malterego“.

Petoro mladih, ogorčenih ljudi suočeni su s mefistovskom ponudom zagonetnog čoveka koji nudi izlaz iz beznađa, ali po cenu odustajanja od svega u šta veruju.

“Higijena nesećanja” je knjiga koja, kroz vremenske skokove, pripoveda o očevima, o ličnom i kolektivnom (ne)sećanju, o pokušaju da se u nasilnim traumama nađe smisao. Iznad svega: o izgubljenom prijateljstvu koje iznova niče iz krhotina.

Marčelo će potpisivati svoj novi roman „Higijena nesećanja“ i družiti se sa čitaocima u sredu, 28. juna, od 18 sati u Delfi Caféu u SKC-u.

“Slagalica satkana od košmara i stvarnosti u koju ne želimo da poverujemo – Dejan Stojiljković, autor romana „Konstantinovo raskršće“.

Marko Šelić Marčelo je jedan od naših najzanimljivijih i najpopularnijih savremenih prozaista. Piše prozu, novinske kolumne i muziku. Objavio je pet studijskih albuma, četiri knjige (od toga dva romana) i stotinak kolumni za razne redakcije. Posebnu pažnju javnosti skrenuo je tekstovima svojih pesama, kojima je zavredeo brojna priznanja.

Roman „Higijena nesećanja“ možete pronaći od 28. juna u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.