NOVI SPOT LENE KOVAČEVIĆ ZA PESMU “Dubine”

Novi singl Lene KovačevićDubine“, koji je već postao radijski hit, od sada ima i video verziju. Spot se nalazi na You Tube kanalu izdavačke kuće Magic Records i sniman je na grčkom ostrvu Egina u produkciji “Zahar Video Production”. Reditelj je Miloš Popović, direktor fotografije Stevan Vejin, garderobu i stajling radila je Biljana Tipsarević, uz “Madame Nakit”.

Ovu emotivnu baladu komponovao je i producirao Darko Dimitrov, tekst je napisao Vladimir Danilović. Lena je autentičan autor i izvođač koji neguje raznovrsnost zvuka, od džeza do pop numera i komercijalnih svetskih hitova izvedenih u posebnom aranžmanu. Njeni albumi doživeli su višestruka izdanja i Lenu odveli na scene Srbije, regiona, Kipra, Holandije, Belgije, Francuske, Austrije, Engleske, Amerike.

Lena se smatra jednim od najvažnijih muzičara nove generacije. Karijeru je započela 2004. godine turnejom sa jednim od najboljih orkestara u Holandiji. Nastupala je na brojnim festivalima u Evropi sa umetnicima kao što su: Di Di Bridžvoter, Najdžel Kenedi, Kendi Dalfer, Rendi Kroford. Sarađivala je i nastupala sa belgijskim producentom Busemijem (Blue Note) i imala čast da sarađuje sa poznatim basistom i umetnikom Džonom Klejtonom.

http://www.lenakovacevic.com/

https://www.facebook.com/LenaKovacevicOfficial

https://www.instagram.com/lenakovacevic_official/

Foto: Andreja Damjanović

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.