O ovome svi pričaju: Nagrada za kraljicu blama u Kanu odlazi Belli Hadid!

Bella Hadid baš voli da privlači pažnju!

Nakon što se prošle godine pojavila u haljini koja više otkriva nego što pokriva, ova lepotica je u sredu veče prošetala crvenim tepihom na otvaranju Cannes Film Festivala u još jednom izazovnom izdanju.

Za ovu priliku odabrala je nežno roze svilenu haljinu sa potpisom Alexandra Vauthiera, u kojoj je pokazala svoju zavidnu figuru. Skupoceni nakit i “nemaran” bob  koji je uklopila uz outfit doprineli su da izgleda poput nekadašnih holivudskih diva.

Međutim, Bella nije računala na to koju cenu će imati ovakav fashion izbor. Mali problemi i par pogrešnih koraka doveli su do toga da se predugačak izrez na haljini pomerio i otkrije njen donji veš (koji je na sreću uparila sa bojom haljine).

Bella se nije dala poremetiti i kao pravi profesionalac se trudila da ukroti svoju haljinu, ali ni to nije sprečilo sve svetske medije da pišu o ovom blam.

Nikako ne preporučujemo izbor haljine sličan Bellinoj, ali ako se (ne daj bože!nađete u sličnoj situaciji, ugledajte se na nju i to dostojanstveno iznesite. Kad može ona pored svih fotoaparata i velikih filmskih zvezda, možete i vi. 😉

A post shared by 💯 (@1streetstyl) on

Izvor: elle.com
Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.