Odličan Instagram trik Belle Hadid

Koliko god da volimo da pratimo omiljene zvezde na Instagramu, neke profile, poput Belle Hadid ponekad i izbegavamo. Zašto? Ona nam često “udara čežnju” fotografijama sa prelepih putovanja (na koja, kako izgleda, ide non stop) i naravno fotkama sa raznih glamuroznih dešavanja.

Međutim, kako stvari često nisu kako izgledaju, manekenka je u intervjuu za Compelo otkrila svoju tajnu zbog koje izgleda da vodi takav savršen život.

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

– Izgleda, pogotovo kada pogledate moje profile na društvenim mrežama, kao da imam dosta slobodnog vremena i da često putujem na odmor. Stvar je u tome kako ne postavljam fotografije svaki dan dok radim, ali zato kada izbacujem fotke, često su to one stare sa prošlih odmora. Zato izgleda kao da stalno putujem i provodim se, dok ustvari radim – ispričala je Bella.

– Iskreno, kada mi je baš naporno, nakon par meseci neprestanog rada uzmem nedelju dana slobodno i onda odem negde. Ja zapravo jedva uhvatim dva slobodna dana nakon dve nedelje rada.

Već znamo da društvene mreže “prodaju maglu” i da ništa nije kako nam se čini. Kada malo bolje razmislite, na Instagramu, Facebooku… vidimo samo odabrane segmente nečijeg života koje je taj neko izabrao da nam pokaže. Sada nam je i Bella to potvrdila, zar ne?

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

Izvor: girlfriend.com.au
Foto: Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.