Ovako se čestita rođendan: Šta je Ian Somerhalder poželeo Nikki! (foto)

Ako vam ikada zatreba inspiracija kako da na društvenim mrežama saopštite da vam je neko važan ili da mu poklonite pažnju, Instagram profil Iana Somerhaldera je pravo mesto za to.

Između behind-the-scenes momenata sa snimanja The Vampire Diaries i deljenja fotki svojih hobija i strasti, Ian ima čitavu kolekciju prelepih postova i opisa posvećenih njegovoj ženi Nikki Reed.

Poslednji u nizu, kolekcija njihovih zajedničkih fotki, upravo je rođendanaska čestitka njoj. Nikki je juče, 17. maja, napunila 29 godina, a evo šta joj je Ian napisao.

– Srećan rođendan najboljem ljudskom biću koje znam. Danas slavimo tebe! Zbog bezbroj razloga koje ne bi uspeo ni da nabrojim, ali sa kojima bi se svi koji te poznaju složili. Danas je tvoj dan! Ljubav i svetlost koju zračiš utiče na sve. Ta ljubav i svetlost me vodi ka sigurnom iz burnih i ponekad opasnih voda života. Hvala na neumornom širenju dobra; što nas vodiš kroz kompleksne `teme` našeg života zajedno i činiš da bude udobno i magično. Svaki dan koji provodim gledajući te stalno me podseća na tvoju lepotu i junaštvo i koliko sam srećan što delim ovaj život sa tobom. Volim te, Ian.

Emotivn post odmah je naišao i na pregršt komentara i lajkova koji su se pridružili Ianu u čestitkama!

Pogledajte koliko su slatki!

Foto: Getty Images/Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.