Ove poznate zvezde su usvojene!

Sigurno je dosad svima jasno da većina zvezda nije imala lak start i da su se veoma namučili dok nisu postigli uspeh i slavu.

Dok su neki živeli veoma siromašno, drugi su mnogo puta odbijani na audicijama dok nisu dobili ulogu koja ih je proslavila. Neki od zvezda su pak usvojeni, a to su tek nedavno priznali! U nastavku saznajte koje su to zvezde usvojene.

Lana Condor

Zvezda “The Deadly Class” je usvojena iz Vijetnama kada je imala samo četiri meseca. Uz to, ima i usvojenog brata. Odrasla je u Čikagu, a njeni roditelji potrudili su se da ne zaboravi odakle je potekla i svoje korene.

Jacob Sartorius

Ovaj Jutjuber je u avgustu 2016. godine priznao da je usvojen. “Moji biološki roditelji nisu bili u stanju da brinu o meni pa su me dali na usvajanje. Na svu sreću, usvojili su me predivni ljudi i najdivniji roditelji na svetu.”

Simone Biles

NBC gimnastičarska i ponosna vlasnica Olimpijske medalje rekla je da je usvojena. “Lično nemam komentar, moji roditelji su moji roditelji i to je to.”

Nicole Richie

Nicole je usvojio čuveni muzičar Linoel Richie. Upoznali su se na koncertu Princea kada je imala samo četiri godine.

Trace Cyrus

Mileyin i Noahin brat im je zapravo polubrat. Njega je rodila Tish Cyrus, a Billy Ray ga je usvojio, zajedno sa sestrom Brandi.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.