Ove zvezde su nekada bile jako siromašne!

Iako danas imaju milione na bankovnom računu, brojne zvezde počinjale su bukvalno od nule, a neke od njih su skoro pa bile na prosjačkom štapu. U nastavku saznaj koje su to poznate ličnosti nekada bile veoma siromašne.

Nekada siromašne zvezde

Halle Berry

Čuvena glumica se na početku karijere i te kako mučila, a jedno vreme živela je i u svratištu. Danas, ona je Oskarovka i ima milione, ali nikada nije zaboravila odakle je potekla.

J.K. Rowling

Spisateljica i kreatorka lika Harryja Pottera danas je jedna od najbogatijih ljudi na svetu. Pa ipak, pre objavljivanja knjige bila je nezaposlena i samohrana majka. Čak je pokušala i samoubistvo. Na svu sreću, to se sve promenilo.

Chris Pratt

Zvezda filma “Čuvari galaksije”, živeo je kao beskućnik, u kombiju na Havajima, a tek kada je dobio ulogu u “Cursed: Part III”, njegov život se promenio iz korena.

Oprah Winfrey

Oprah je jedna od najuspešnijih žena na svetu, a kada je bila mala, njena majka jedva je sklapala kraj s krajem. Oprah je i prva Afro-amerikanka koja je postala milijarderka.

Jim Carrey

Uspešni komičar i glumac, Jim, nekada je radio kao domar kako bi plaćao račune. Kada je dobio ulogu u “Glupan i tupan“, karijera je krenula uzlaznom putanjom.

Jennifer Lopez

Sa 18 godina, Jenn je bila beskućnica, a spavala je na kauču u plesnom studiju na plesačkom koledžu.

Justin Bieber

Pre nego što se proslavio na YouTubeu, Justin je živeo u oronuloj kući, prepunoj pacova, a spavao je na kauču jer nije imao svoju sobu. Onda ga je otkrio Usher i ostatak je istorija.

Leighton Meester

Zvezda serije “Gossip Girl” rođena je u zatvoru, jer su njeni majka i otac služili kaznu zbog šverca droge. Ipak, na kraju Leighton je uspela da se proslavi.

Mariah Carey

Danas velika diva, Mariah je živela u najsiromašnijem delu Long Ajlenda, a priznala je da nije imala niti jednu igračku. Otkrivena je na jednoj žurci, kada se preselila u Njujork.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.