Ovo su najarogantnije zvezde Holivuda!

Uvreženo je mišljenje da su poznate ličnosti arogantne, ali neke su nas i te kako prijatno iznenadile. Uglavnom se obradujemo kada saznamo koje su zvezde prizemne, prijatne prema fanovima ili koje se bave humanitarnim radom.

Pa ipak, neke od zvezda su i te kako bezobzirne , a nastavku otkrivamo koje to poznate ličnosti važe za najarogantnije!

Najarogantnije zvezde Holivuda

8.

Katherine Heigl

Zvezda serije “Uvod u anatomiju” važi za jednu od najarogantnijih glumica u Holivudu s kojom je veoma teško raditi. Navodno, scenaristkinja serije Shonda Rhimes ju je zato i otpustila.

7.

Miles Teller

Glumac, poznat po filmovima “Baby Driver”, te “Divergentni”, pored toga što je dosad nekoliko puta osuo paljbu po filmovima u kojima je glumio, nema baš lepo mišljenje o svojim kolegama. U jednom intervjuu priznao je da većina glumaca njegove generacije nisu pravi glumci niti ikakve zvezde.

6.

Mariah Carey

Tokom godina u muzičkom svetu, Mariah je izgradila svoje ime i važi za veliku divu, ali ne samo zbog glasa. Kako smo se uverili i u muzičkoj emisiji “Američki idol”, Mariah se tako i ponaša, a neprestalno se svađala i uzdizala sebe tokom snimanja emisije.

5.

Lady Gaga

Svi vole Lady Gagu, kako zbog glasa, tako i zbog ludog stajlinga, po kojem je postala prepoznatljiva. Iako je veoma zdravo imati samopouzdanja, Lady ipak u tome preteruje. Nebrojeno puta je izjavila da misli da je najbolji vokal na muzičkoj sceni trenutno, a jednako visoko mišljenje ima o sebi kao tekstopiscu.

4.

Mel Gibson

Glumca su brojne kolege koje su sa njim sarađivale okarakterisale  kao veoma arogantnog. Ni on ne pomaže u tome da se ovo mišljenje promeni, jer sam za sebe smatra da je jedan od najboljih glumaca na svetu.

3.

Justin Bieber

Pevača već godinama bije glas da je arogantan, a nebrojano je puno svedočenja i snimaka koji ovo potvrđuju. Od toga da odbija da se fotografiše sa fanovima, do toga da je imao mnogo skandala sa paparacima.

2.

Nicki Minaj

Još jedna diva sa muzičke scene koja za sebe smatra da je najbolja i to otvoreno i pokazuje. Baš zato, tokom snimanja “Američkog idola”, često se svađala sa ostalim članovima žirija.

1.
Kayne West

I na prvom mestu svakako je skandal majstor- reper Kayne West. Mnogobrojni intervjui potvrdili su da Kayne za sebe misli da je najbolji u skoro svemu što radi.

Foto: Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.