Paris Jacksona u novom spotu benda The xx

Jedan od najvećih britanskih indie pop bendova The xx objavio je novi video za pesmu “I Dare You”. Pesma je deo njihovog albuma “I See You”, a u spotu se, pored članova benda pojavljuju i ćerka pokojnog kralja popa Paris Jackson, kao i Millie Bobby Brown, mlada zvezda popularne serije “Stranger Things”.

Video za pesmu “I Dare You” je, kao i ranije spotove, režirao Alasdair McLellan u saradnji sa prvim čovekom kreativnog sektora modne kuće Calvin Klein, Raf Simmonsom. On je izjavio da je veliki poštovalaca rada benda i da je uvek video konekciju između njihove muzike i onoga čime se on bavi.

Spot je sniman u Los Angelesu u retro kinematografskom maniru čija estetika i kolor korekcija podsećaju na filmove i serije iz perioda kasnih osamdesetih i ranih devedesetih godina dvadesetog veka.

Članovi benda The xx su povodom objavljivanja spota izjavili da je bilio sjajno sarađivati sa Paris i Milly, kao i sa ostalima koji se u spotu pojavljuju, kao i da ovaj spot predstavlja ljubavno pismo Los Anđelesu u kom su veći deo albuma i napisali i snimili.

Ovih dana je objavljeno i deluxe izdanje albuma koje možete preslušati na sledećem linku:  http://www.deezer.com/album/43197261

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.