Perrie Edwards otvoreno govorila o borbi protiv vršnjačkog nasilja

Perrie Edwards, oduševljena novom serijom 13 Reasons Why, odlučila je da se oglasi putem Twittera na temu vršnjačkog nasilja.

– Upravo sam odgledala Netflixovu seriju 13 Reasons Why i bila je zaista teška za gledanje. Način na koji su preneli poruku istoimene knjige bio je divan. Iako je opisana izuzetno tužna situacija, preporučujem svim osnovcima i srednjoškolcima da pogledaju ovu seriju. Nasilje je nešto kroz šta mnogi mladi ljudi prolaze svakodnevno. Ukoliko si ti žrtva nasilja ili je neko od tvojih bližnjih – nemoj da ćutiš. Uradi nešto povodom toga. Život je previše kratak i uvek možeš da popričas sa nekim. Možemo da zaustavimo nasilje ukoliko se držimo zajedno i iskazujemo ljubav i podršku jedni drugima.

Pevačica, kao i njene prijateljice iz benda, trpele su zlonamerne komentare tokom takmičenja u britanskom X Factor-u.

A u knjizi Little Mix, Our World, Jade Thirlwall i Jesy Nelson izjasnile su se kao žrtve nasilja tokom tinejdžerskih dana:

– Imala sam oko 13 godina kada je kosa počela da mi opada od tolike količine stresa. Vršnjaci su me posmatrali kao čudaka zato što sam volela da se oblačim drugačije od drugih – napisala je Jesy.

Jade je takođe otkrila nešto:

– Moja menstruacija se zaustavila koliko se sve bilo otrglo kontroli. Bila sam neverovatno depresivna.

Bez sumnje, verujte u to da zajedno možemo da zaustavimo nasilje.

Izvor: celebmix.com
Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.