Petar Strugar kao zli vuk Mrga

Sećate li se bezbrižnog vuka Sivog i njegove družine, stada ovaca? Animirana avantura vraća se na veliko platno i donosi nam nastavak komedije pod nazivom „Ko se boji vuka još 2,” koju će zajedno sa nama naša najmlađe publika moći da gleda u bioskopima od 31. januara.

Kompanija Wizart  oživela je dobro poznate dečje likove: dobroćudnog vuka Sivog, vučicu Bjanku, proročicu Memi i druge, ali kreirala i nove likove kao što su bezobrazni vuk Mrga, polarna lisica Sneža i ovčica Džosi.

U gradiću u kom ovce i vukovi žive u miru, pojavljuju se dva gosta: polarna lisica i mala ovca. Niko ne očekuje u kakav problem će ih oni dovesti, a kako bi prebrodili opasnost koja im preti moraće da se udruže. Samo timski rad može da reši probleme i pomogne im da se suoče sa izazovima, jer zajedno su jači.

U studiju Moby već se užurbano radi na sinhronizaciji, a glavnog zlikovca i najljućeg vuka Mrgu tumači glumac Petar Strugar: “On nije za harmoniju između ovaca i vukova. On je više za to da se hrani ovcama nego da živi sa njima.”

Ostale uzbudljive likove tumače i Srđan Dinčić, Marko Kon, Inspektor Blaža i drugi.

Od scenariste nekih od najpoznatih animiranih hitova uključujući  Lepotica i zver (Beauty and the Beast), Priča o igračkama (Toy Story)  i Šrek (Shrek), Roberta Lensa dolazi nam nastavak animirane avanture “Ko se boji vuka još 2.”

U bioskopima od 31. januara.

Foto: MCF MegaCom Flm

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.