Pogledajte kratki film Arcade Fire sa dvostrukim singlom i spotovima-“Money+Love”

Everything Now sa ponosom predstavlja dupli video spot “Money + Love,” čiji je režiser David Wilson, dok su scenario zajedno pisali David Wilson i Arcade Fire.

“Money + Love” počinje pregovorima o 360-stepenom ugovoru koji su Arcade Fire potpisali sa globalnim medijskom i e-trgovinskom platformom Everything Now, a zatim ovaj napeti razgovor prelazi u opušteniji deo u kome idu spotovi “Put Your Money on Me” i “We Don’t Deserve Love” sa aktuelnog, za GRAMMY nominovanog albuma Everything Now.

Win Butler je ovako prokomentarisao ambiciozni dvostruki kratki film:
– Koncept dvostrukog spota je nešto što nam se oduvek sviđalo kao ideja, kao kada imate A i B stranu nekog singla, a ove dve pesme idu savršeno zajedno. David Wilson je naš saradnik još od video spota za pesmu “Reflektor” , a konačno smo uspeli da sarađujemo sa Toni, sa kojom smo želeli jako dugo da radimo.

Reditelj/ko-autorDavid Wilson dodaje: – Obožavam da radim sa Arcade Fire-odgovarati na njihovu viziju i zahteve je jako lepo u kreativnom smislu. Upravo njihovo poverenje je učinilo da ovaj film bude najbolje iskustvo u mojoj karijeri. Blizu savršenstva su bile prepiske između Wina i mene, vezane za scenario. Povezanost, komunikacija i entuzijazam benda, stvorila je jaku vezu među nama tokom dugih dana snimanja. Super sam uzbuđen da je film konačno izašao.

Toni Collette je izjavila – Arcade Fire su jedan od mojih omiljenih bendova ikada! Oduvali su me kada su mi predložili da igram u njihovom spotu. Bilo je totalno zadovoljstvo glumiti sa njima, a još veće upoznati ih. Oni nastavljaju da inspirišu i ja nastavljam da im se divim. Mislim, ko to još može da izjavi? Baš imam sreće!

Završivši prošlu godinu trijumfalnom turnejom po Južnoj Americi, Arcade Fire su nastavili svoju Infinite Content turneju 1.marta, nastupom na Okeechobee festivalu na Floridi. Očekuju ih zatim rasprodati datumi u Britaniji i Evropi, pri čemu će nama biti najbliži na koncertima u Budimpešti (17.06.) i Beču (18.06.)

Detaljnije informacije potražite na arcadefire.com.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.