Pokazatelji da su Selena Gomez i Justin Bieber stvoreni jedno za drugo

Justin Bieber i Selena Gomez još jednom su šokirali svet kada su viđeni u celodnevnom druženju tokom prošlog vikenda, a kada je objavljeno da je The Weeknd raskinuo sa Sel preko telefona, fanovi su zanemeli. Da ne spominjemo i to da je Justin viđen ispred Selenine kuće rano ujutru!

Naravno, sve navedeno podstiče mnoga pitanja, od kojih najvažnije glasi: da li su Justin i Selena ponovo zajedno?

Da budemo iskreni, čitava priča i nije toliko iznenađujuća. Iako se Jelena razišla pre nekoliko godina, još uvek postoji istorija koja ih iznova i iznova spaja…

Proces transplatacije bubrega kroz koji je Sel tokom leta morala da prođe, kreirao je potpuno novu perspektivu za Justina.

Kako je i sama pevačica priznala, da nije imala operaciju verovatno ne bi živela još dugo. Iz tog razloga, verujemo da je Justin doživeo “preobražaj” tj. da je shvatio šta je ono što zaista želi, kao i da je vreme da obnovi odnos sa Selenom.

Justin i Selena pripadaju istoj crkvi

Prema tome, njih dvoje dele iste vrednosti i verovanja, tako da je logično što su pronašli zajednički jezik na dubljem nivou. Pre samo nekoliko nedelja, viđeni su zajedno ispred Hillsong crkve, a kako je Jus oučen i ispred Selenine kuće sutradan rano ujutru, time je potvrđeno da su imali interakciju prethodnog dana.

Justin Bieber već neko vreme pokušava da se stabilizuje i oprosti od svog “bad boy” imidža

Justin je bukvalno otkazao poslednji deo “Purpose” turneje kako bi izdvojio vreme za sebe. Kako su mediji već navodili, bio je izrazito umoran i željan mira. Prošle godine, Selena se našla u istoj situaciji kada je stopirala “REVIVAL” turneju, kako bi se izborila sa depresijom i lupusom.

Selena je pružila podršku Justinu nakon njegovog nastupa u okviru One Love Manchester koncerta

– Bilo je predivno. Svi su odlično odradili posao. Dopada mi se kako ga je Ariana Grande završila, a i Justin je bio divan. Bilo je prelepo. Ne smemo da živimo u strahu – izjasnila se Sel tokom jednog od intervjua.

Nikada nisu prekinuli kontakt

Ukoliko je ova teorija tačna, definitivno smo u šoku! Po svemu sudeći, vrlo je moguće da Sel i Jus nikada nisu prestali da razgovaraju. Moguće je da su od samog raskida ostali drugari, ali da nisu želeli da budu viđeni u javnosti sve do sada. Kako je The Weeknd još ranije bio svestan njihovog prijateljstva, ko zna, možda je njihovo prošlonedeljno druženje bilo potpuno neobavezno.

U svakom slučaju, nadamo se da ćemo uskoro stići i do zvaničnih potvrda, a sada nas zanima kako bi se vama dopala ideja o pomirenju Jelene?

Foto:  London Entertainment / Splash i Pap Nation / Splash News

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.