Porodica i Mac Miller su stalno uz nju: Ariana u teškom emotivnom stanju! (video)

Ariana Grande pokušava da se oporavi od stravičnog događaja – nakon što je na njenom koncertu u Mančesteru u terorističkom napadu stradalo 22 ljudi.

Dvadesttrogodišnja pevačica trenutno se nalazi na Floridi gde uz pomoć porodice i dečka Maca Millera pokušava da prebrodi ove teške trunutke. Ari pokušava da pronađe smisao u svemu što se desilo i, očekivano, potpuno je očajna. Ona se u neku ruku oseća odgovornom za sve što se desilo.

– Ona je u emotivno u potpunom haosu. Deca su izginula na njenom koncertu i nikako to ne može da prihvati. Stalno menja raspoloženje – od toga da je u potpunoj depresiji pa do prelaska u histerično plakanja – ispričao je izvor za Entertainment Tonight.

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ari nije ni jednog trenutka sama.

– Njena mama, koja je pomagala fanovima na koncertu da pobegnu, je uz nju. U ovom momentu, Ariana nije u stanju da razgovara o bilo čemu.

– I Mac je uz nju sve vreme i pruža joj utehu. Oni se vole, a i njena porodica ga prihvata – ispričao je drugi izvor.

Želimo Ari da se brzo oporavi, a svi Arianatori su uz nju. To dokazuje i to što su fanovi širom sveta počeli da kupuju njen stari hit One Last Time, koju je Ari pevala u punoj areni samo par minuta pre nego što je bomba eksplodirala. Pesma je sada ponovo broj jedan na iTunesu.

Foto: Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.