Poslednji poziv MMerima da dođu na koncert, jer vi ste ti koji odlučuju da li će Marcus i Martinus doći ponovo u Beograd i Zagreb!

I konačno je stigao dugoočekivani vikend kada Marcus i Martinus stižu u Beograd gde će održati svoj prvi koncert u Srbiji i uopšte u našem regionu.

Složićete se da je njhov nastup veliki korak, ako uzmemo u obzir činjenicu da su tinejdžeri u Srbiji poslednji put bili na koncertu neke teen zvezde pre sedam godina.Ali isto tako morate da se složite sa nama da će to biti uspešna akcija ako hala bude puna, a sve karte prodate!

Zato apelujemo na sve MMere koji još nisu kupili kartu da to urade što pre jer do koncerta je ostalo nešto više od 24 sata!

Po podacima koji su nam dostupni, za koncerte u Beogradu i Zagrebu ostalo je još stotine karata ali i dovoljno vremena da se one rasprodaju. Zato, ako još imate bilo kakvu mogućnost da dođete na sutrašnji koncert, iskoristite je. A razlog je krajnje jednostavan… svojim dolskom menjate budućnost muzičke scene u Srbiji i Hrvatskoj, vi ste nada Selenatorima, Belieberima, Arianatorima, Tinistima, vi ste na kraju ti koju odlučuju da li će Marcus i Martinus doći i prilikom sledeće turneje kod nas.

Ono što je najvažnije, a što možda neko od vas ne shvataju jeste da njihovog povratka u Beograd i Zagreb neće biti ako zabrljamo u sutra I 27.marta i ne ispunimo hale. “Doći ću drugi put” je zato najgora uteha koju možete da date sebi, jer je veliko pitanje da li će se to desiti.

Kako su napisali naši prijatelji sa portala Famoza – Hajde da učinimo ove koncerte najboljim i da im svako spominjanje Hrvatske i Srbije vraća osmeh na lica!

Zato još jednom pozivamo da nabavite karte i da sutra ispišemo novu stranicu koncertne scene u Beogradu!

Karte za koncert u Beogradu možete kupiti ovde

Karte za koncert u Zagrebu možete kupiti ovde

Izvor: famoza.net

Foto: Robin Bøe

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.