Potvrđeno! Addison Rae i Bryce Hall su raskinuli

Za internet zvezde Addison Rae i Bryce Halla došlo je vreme da nastave solo. Posle šest meseci veze, ekstremno slavne zvezde društvenih mreža rešile su da se raziđu.

Par se viđao daleko od pogleda nekoliko letnjih meseci, a onda je u oktobru prošle godine ozvaničio vezu. Ono što je izgledalo kao ljubavna bajka, prekinuto je pre samo mesec dana tračevima da je Bryce prevario Addison. Tračevi su utihnuli i izgledalo je kao da je par preživeo ovaj izazov.

Do juče, kada je i zvanično potvrđeno da su se Bryce i Addison razišli. Izgleda da ovaj raskid nije baš prošao sasvim prijateljski, jer je fanovima upalo u oči da su prestali da prate jedno drugo na Instagramu, ali i na Twitteru.

I u intervjuu koji je Addison dala povodom svog prvog singla “Obsessed” potvrdila je da Bryce ima status bivšeg dečka.

  • Te večeri sam otpratila svog, sad već bivšeg dečka, kući. On me je pogledao i rekao “Opsednut sam tobom”. Odgovorila sam “I ja isto”. Bila je to simpatični lapsus, ali kada sam ga kasnije ispričala ljudima u studiju, gde smo radili pesmu, oni su mi rekli: “Pa šta ako si momku rekla da si opsednuta sobom? I treba da budeš “- priča Addison.

I bili su u pravu, smatra Addison. Kako ona kaže, ova pesma može da se doživi na dva načina: kao opsednutost sobom u koju je lako zapasti, naročito na društvenim mrežama, ali i kao potrebu i sposobnost da volimo sami sebe.

  • Da biste zaista mogli da pustite nekoga da vas iskreno voli, potrebno je da volite sami sebe – zaključuje Addison.

Foto: Pinterest

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.