Poznata satnica beogradskog koncerta Dubioze kolektiv

Ostao je još samo jedan dan do samostalnog koncerta grupe Dubioza kolektiv na stadionu Tašmajdan i poznata je satnica njihovog nastupa! Vrata SRC Tašmajdan se otvaraju u 19:30h. Grupa Ljubičice izaći će pred publiku u 20:30h, a Dubioza kolektiv popeće se na binu tačno u 21:30h. Kao specijalni gosti nastupiće i beogradski mališani okupljeni u prvi plesni hor na ovim prostorima – DFhor.

Koncert na otvorenom će se održati bez obzira na nepredvidive vremenske prilike, a po poslednjim podacima nad stadionom na Tašmajdanu sutra uveče biće vedro.

Bosanskohercegovačka supermašina Dubioza kolektiv bez sumnje je jedan od najvećih bendova u regionu. Nastup na Tašmajdanu je njihov jedini potvrđeni nastup u Srbiji od objavljivanja poslednjeg albuma “Pjesmice za djecu i odrasle”.

U proteklih nekoliko godina, energični i nezaboravni koncerti Dubioze ostali su u sećanju kao neki od najboljih održanih koncerta na ovim prostorima. Angažovani tekstovi spakovani u muzički miks hip hopa, regea, daba i rok zvuka, predstavljaju kombinaciju koja je Dubiozi donela domaće, ali i međunarodne fanove.

U ponudi preko Eventim prodajne mreže nalaze se ulaznice po ceni od 1400 rsd za parter i 1600 rsd za tribine. Na dan koncerta blagajna na SRC Tašmajdan biće otvorena do 22h.

PHOTO: Goran Lizdek

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.