Premijera nove HBO serije “Slom” 26. oktobra!

Nova HBO serija „Slom“ (The Undoing), u kojoj glavne uloge igraju Nikol Kidman i Hju Grant, imaće premijeru 26. oktobra u 20.00h na HBO kanalu, a istog dana dolazi i u HBO GO ponudu.

Scenarista Dejvid E. Keli (Nevine laži) i rediteljka Suzan Bir (Noćni menadžer) su tvorci ove šestodelne serije koja prati uspešnu terapeutkinju, Grejs Frejzer (Nikol Kidman), njenog muža Džonatana (Hju Grant) i njihovog malog sina (Noa Džup) koji pohađa elitnu privatnu školu u Njujorku. Njihovi naizgled savršeni životi se menjaju preko noći: jedna nasilna smrt, nestali supružnik i, na mestu čoveka koga je Grejs mislila da poznaje, niz zastrašujućih spoznaja. Našavši se usred veoma javne katastrofe i zgrožena činjenicom da nije poslušala sopstveni savet, Grejs mora da dekonstruiše jedan život i izgradi potpuno novi za svoje dete i sebe.

Oskarovka Nikol Kidman i Hju Grant igraju glavne uloge, a pridružuju im se Edgar Ramirez kao inspektor Džo Mendoza, Noa Džup u ulozi Henrija Frejzera, dvanaestogodišnjeg sina Džonatana i Grejs, Lili Rejb kao Silvija Stajnec, Noma Dumezveni kao Hejli Ficdžerald, Sofi Grabol kao Ketrin Stamper, Matilda De Anđelis u ulozi Elene Alvez, Ismael Kruz Kordova u ulozi Fernanda Alveza i Donald Saterland kao Frenklin Rajnhart, Grejsin otac, penzionisani finansijer i posvećeni deka koji ima za cilj da zaštiti porodicu kada dođe do burnih otkrića.

Režiju svih šest epizoda potpisuje Suzan Bir, rediteljka nagrađena Emijem, Oskarom i Zlatnim globusom, a scenario dobitnik Emija Dejvid E. Keli. Oni su takođe među izvršnim producentima serije uz Nikol Kidman, Brunu Papandreu, Stivena Gareta i Seliju Kostas. Serija je zasnovana na romanu „Trebalo je da znaš“ (You Should Have Known), autorke Džin Hanf Korelic.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.